Gammla designer..


TRÖTT..

Är astrött, Hade velat fortsätta sova men jag har sommarjobbet så måste vara där och underhålla gammlingar och städa. Har tänkt flera gånger att jag vill fota därifrån och lägga upp bilder på bloggen, Men jag har tydsnadplikt så kan tyvärr inte ;O Jaa , det blir att lägga sig grymt tidigt idag. Tror att mats även känner så ^^.
Passar på att bjuda på bilder från mitt STORA liv ;D

Konstig reklam på bilddagboken

Jag brukar inte vara intresserad av reklam och grejer på en massa sidor men reklamen på bilddagboken.se är verkligen som ingen annans reklam, Det är alltid något om sex eller typ tamponger på sidan. Hittade en intressant reklam här för några dagar sedan också...
Är inte det lite random?? , Eller är det bara en vanlig grej som alla personer föds med och sedan tänker "Jag måste skaffa mig ett knullträd för att se hur playig jag är" . Jag är iallafall inte född med det eftersom att jag inte ens är intresserad ;O ... Eller njaa, av reklamen iaf ;D

;D

Just nu jobbar jag på den nya designen till bloggen. Har bilder som kan fungera och en massa nya ideer i mitt huvud!
Kan ta ett tag innan jag fått allt på plats. Den kommer bli fräään som fasen ;D
DAGENS BLOGG

Är en kille som har bloggen "jramos.blogg.se". Han har lite allt möjligt på sin blogg. Varför jag valde bloggen är för att jag inte varit med om en sådan blogg som hans förut, Det jag även har insett är att han gillar musik och har säkert det även som ett stort intresse. Skriver jättefina dikter och har många videoinlägg på bloggen!
Om ni har en bdb så tycker jag att ni ska titta in hans skisser och bilder som jag just nu tittar igenom. Ritar otroligt bra måste jag säga, Heter jramos även där!

Ett tips är att verkligen titta in och ge honom en chans (:Javier
Kitten born with two faces

 

 


LITE BILDER!

Tänkte just på att det är dags att lägga in lite bilder från vakan och grundenten,
Var faktiskt VERKLIGEN på tiden nu känner jag ;D
Känner nu också att jag kommer sakna dem som ska flytta, tex Rebecka och Sandra H,
Men somsagt så har jag lovat mig själv att det icke är sista gången som vi ses ;D
Rebecka,Sandra H, Sandra R och såklart jag med världens konstigaste min ;D
Jodå, Jag och Rebbe har ju tiderna tillsammans ;P
Ursäkta! Jag menar Jag , Rebbe och Sandra H har tiderna tillsammans ;D
En i sanden, En annan fast i gungan och jaa hon måste ju ha hjälp också ;O
Och en liten bild från grundenten ;P

DAGENS BILD


Sommarjobbet idag!

Snart blire att fara till sommarjobbet, Ska vara solflicka på fjällgården. Får bara hoppas på att det är en aning kul där också :), Sitter här i Mats lägenhet nu själv. Vaknade rätt så tidigt med tanke på när jag börjar. Gick nästan upp när han gick. Men nu ska jag ta och gå till pappa och fixa håret. Sedan ska jag börja gå till jobbet. Ha en bra dag (:

Grundenten imorgon!

Idag ska jag börja bestämma frisyr  till grundenten. Ska se och fixa någon idag så att det inte blir stress imorgon när det väl blir att fixa sig. Ska även göra olika sminkningar för att se vilka som är finast att använda. Senare blir det även att sola lite så att man blir lite brunare än vad man är nu. Eftersom man bor i Kiruna är man typ ALLTID blek.
Fotar lite frisyrer och sminkningar idag och lägger upp dem på bloggen senare på dagen ;D
Men nu ska jag röra mig till mamma (:

DAGENS BILD

 


RSS 2.0